.

.

Tornadoes Cince Cyclone cijev za bocu za naučno iskustvo za naučno iskustvo

Tornadoes Cince Cyclone cijev za bocu za naučno iskustvo za naučno iskustvo

Ocjene kupaca:

KM 3.33
Od robe
U skladištu

Značajke :
Pouzdan materijal : izrađen od kvalitetnog ABS-a, Tornadoes konektor je izdržljiv i dugotrajan; Površina konektora ima trake, što vam je mnogo lakše zakretanje, može vam poslužiti duže vrijeme - Obrazovno : sa Tornadoes epruvetom, možete napraviti i gledati nevjerojatne tornada zajedno sa svojim prijateljima
a Lijep poklon : Konektor boca vodom Vortex može pomoći povećanju inteligencije djece, poticanje djece interesa za fiziku i studiju; Takođe je zabavan rođendanski poklon za vašu djecu - šarene tornadone : Možete staviti sigurno sredstvo za bojanje u vodu u bocu, tako da mali tornada koji stvarate ima različite boje i mjehuriće, što je zanimljivije Alat za eksperiment : Ovaj Tornadoes TUBE komplet je obrazovni i zanimljiv alat za eksperiment za školske klase i klubove.
Napomena : Stvarna boja može biti malo drugačija od slike zbog različitog monitora i svjetlosnog efekta
Dopustite odstupanju od 1-3cm zbog ručnog mjerenja
specifikacije :
Materijal : ABS
Starost : 3-12 Yaers Stari Veličina : Promjer : 37mm Visina : 49 mm Debljina : 5mm Tornadoes Tube Konektor za boce. Naučni, eksperiment, DIY, student. Zanimljiva igračka za porodičnu igru, obrazovnu i izgradnju povjerenja za mališane .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji