.

.

Yasu tablice Božićno drvce Božićno ukrašavanje stola Mini Xmas borovo drvo sa posteljinom baze za svečane dom ukrase

Yasu tablice Božićno drvce Božićno ukrašavanje stola Mini Xmas borovo drvo sa posteljinom baze za svečane

Ocjene kupaca:

KM 2.00
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetio je da ovaj predmet prodaje Yasu iz Joybuy Marketplace Opis : Naši izvrsni ukrasi za stol za božićne stablo, savršen dodatak vašim svečanim proslavama! Izrađen visokokvalitetnim PVC materijalom, ova tabela božićna stabla nisu samo izdržljive, već i otporne na lomljenje i blede. Široka i teška baza osigurava stabilnost, sprječavajući da vam se slučajno prevrne i pruža dugotrajan ukras koji će stajati visok u cijeloj godišnjim sezoni.
Naše cvijeće božićnog drveta neverovatno su realno i jak, odmah donoseći radost na bilo koji prostor. Bilo da se radi o kuhinji, trpezarijskim stolom, prozorskim pragom ili bilo koje drugo područje u vašem domu, ovi će šarmantni ukrasi ustupiti vašu okolinu s divan svečanim. Stvorite nezaboravne uspomene dok se okupljate oko stola sa voljenim, okruženim očaravajućim ljepotama ovih mini božićnih stabala.
Instalacija je povjetarac ravnomjerno raširila ravnomjerno i vizualno privlačniji izgled. Svestranost ovih ukrasa ne zna da ih ne koriste da poboljšaju vaše podešavanje stola za ručavanje, prikažite svoje zateme, ukrasite prozore za prikaz, dodajte šarm u odmarališta ili čak stvorite mini vrtnu scenu. Mogućnosti su beskrajne.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji