.

.

Naljepnice za mozaičke pločice simulirane naljepnice za pločice vodootporne zidne naljepnice

Naljepnice za mozaičke pločice simulirane naljepnice za pločice vodootporne zidne naljepnice

Ocjene kupaca:

KM 0.33
Od robe
U skladištu

Opis
Ovaj proizvod je skup od 10 kom simulacijskih naljepnica za simulaciju, izrađene od PVC-a. materijal, visokokvalitetan i izdržljiv. Kreativni mozaički dizajn, jeste. Za dom, TV zid, bar, kafa, dnevni boravak itd. Vodootporni dizajn, to. Takođe se može koristiti u kupatilu i kuhinji. To je najbolji izbor za vas. funkcije
. - Boja : ljubičasta
. - Materijal : PVC
. - Veličina : oko 20,00x20,00x0,05cm / 7,86x7,86x0. - izrađen od visokokvalitetnog PVC materijala, izdržljivog i praktičnog za dugotrajnu upotrebu. - Sadrži mozaički dizajn, roman i realan, može stvoriti moderan modni stil. - sloj kristalnog filma na površini za bolji sjaj. - Pogodno za glatke ili čiste površine, poput poda, sprata bez prašine, stakla, metala, zida, prozora itd. - savršena za dom, kuhinju, kupatilo, bar šalter, TV zid i tako dalje.
Izrađen od visokokvalitetnog PVC materijala, izdržljivog i praktičnog za dugotrajnu upotrebu, a koji sadrži mozaički dizajn, roman i realan, može Stvorite moderan modni stil . sloj kristalnog filma na površini za bolji sjaj. Pogodno za sve glatke ili čiste površine, poput poda, sprata, stakla, metala, zida, prozora itd. Početna, Kuhinja, Kupaonica, Brojač bar, TV zid i tako dalje.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji