.

.

Kreativni paket Božićni božićni bez lišica Old Man Torba za punjenje božićne poklon torba siva

Kreativni paket Božićni božićni bez lišica Old Man Torba za punjenje božićne poklon torba siva

Ocjene kupaca:

KM 8.00
Od robe
U skladištu


Creative Package Božićni božićni bez lista za punjenje Torba za punjenje božićne poklon torbe
Opišite :
Božićni ukrasi : Slatke božićne torbe, Djed Mraz, Stirl Boce, Gricks, Iznenađenja, slatkiši, čokolade, bomboni ili drugu hranu kod kuće, na stolu ili ispod božićnog drvca, na polici, kod kuće, u kuhinji ili u kancelariji!
Božićna poklon torba : Set dolazi s prijenosnim santa-dizajnom torbama koja može biti Ispunjen čokoladima, bombonima ili drugim malim poklonima za prijatelje, ljubitelje, djecu, komšije i članove porodice Moraju se voljeti prenosivi i izdržljivi : flanel materijal, dobar ručni osjećaj, dizajn ruku, jednostavan za nošenje, lagana težina.
Sastav : crveni remen, crni vinilni remen i umjetne manžetne, sušene i zračne livene .
Pogodno za zabave za odmor : Vrlo pogodno za božićne poklone, zanimljive božićne ukrase, vrlo pogodne za zabave za odmor, bilo da je hosting ili prisustvo.
Materijal : Materijal : Materijal : Materijal : Materijal : Materijal : Materijal : Materijal : Netkana tkanina : Kao što je prikazano u paketu uključuje : 1x torbi za bombone Naši proizvodi su živo i šarmantan, snažnim božićnim elementom. Kupio je ove ukrase za ukrašavanje naše kuće, stavljaju djecu u svečani duh, provedite ovu važnu noć u godini i učinite ovaj božić nezaboravan! Naši proizvodi su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, izdržljivih, odličnih kvaliteta kako bi se osiguralo da nećete pasti, puknuti ili oštetiti tokom božićnih aktivnosti .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji