.

.

Zidni nosač zastave za zastavu Polabilni nosač za zastave

Zidni nosač zastave za zastavu Polabilni nosač za zastave

Ocjene kupaca:

KM 0.33
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje od veselja od Joybuy Marketplace
. Tražite li profesionalnog, ali pristupačnog držača zastave? Da li ste u potrazi za pouzdanim, pouzdanim držačem zastavice koji može raditi više poslova? Ako da, ne pogledajte dalje! Naš prilagodljivi držač zastava mora udovoljiti vašim potrebama. To je jedan od najboljih izbora za vas. funkcije
. -Kolor : bijela
. -Materijal : aluminijska legura
. - Veličina : 16. - Napravljen od izdržljive i čvrste legure aluminija, držač je u stanju čvrsto držati stup zastave i izdržati jak vjetar. - Jednostavan za instaliranje i prikladno za upotrebu. Može se čvrsto montirati na zid. Najbolji izbor za prikazivanje različitih stilova zastava. - Omogućuje vam prilagođavanje zastave u šarmantni ugao ovisno o vjetru. - Odlično za unutarnju i vanjsku upotrebu. Odlično za trijem, verandu, balkon, vrt ili dvorište. - Odličan držač zastava za zastavu na nacionalnom danu, zastava proslave, prodavnica zastava prozora itd.
Izrađena od izdržljive i čvrste aluminijumske legure, držač je u stanju čvrsto držati stup zastave čvrsto i izdržati snažan vjetar. Jednostavan za instaliranje i prikladno za upotrebu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji