.

.

Pribor za ključeve Cartoon Unicorn Charms Privjesci za ključne prstenove torbe ruksake

Pribor za ključeve Cartoon Unicorn Charms Privjesci za ključne prstenove torbe ruksake

Ocjene kupaca:

KM 3.33
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje SOAARS sa Joybuy Marketplace Opis
. Predmeti su lijepi ukrasi jednorog. Napravljen od gumenog materijala, malih, osjetljivih, a nije lako izblijediti. Ove lutke imaju prsten na vrhu koji se mogu povezati sa ključem i lancem. Koristi se kao privjesci za ključeve ili kao ukrasni privjesci za dekorativne ruksak. Kao novogodišnji pokloni za prijatelje i porodice. Karakteristike
. -Kolor : slučajne boje
. -Materijal : guma
. -Size : oko 4,00x2,50x3,00cm / 1. -Lojely Outlook : Unicorn lutka ukrasi će vam donijeti jedinstveno vizuelno iskustvo. -Premijum materijal : izrađen od gumenog materijala, malih, osjetljivih, podatnog dodira i nije lako izblijediti. ASY za prilogu : One ukrase za lutke u jednorog imaju prsten na vrhu koji se mogu povezati sa ključem i lancem. -Doradni čari : Unicorn ukrasi mogu se koristiti kao privjesci za ključeve ili kao ukrasni privjesci za ruksak. -Nikog poklona : Privjesci za jednorog mogu se dati vašoj porodici i prijateljima kao novogodišnji pokloni.
Lijep izgledi : Unicorn ukras za lutke će vam donijeti jedinstveno vizuelno iskustvo. Premium materijal : izrađen od gumenog materijala, malih, osjetljivih, podatnog dodira i nije lako izblijediti.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji