.

.

Ključni lanci Lijepi Tiger dizajn Privjesak za djecu Privjesak za prstenje

Ključni lanci Lijepi Tiger dizajn Privjesak za djecu Privjesak za prstenje

Ocjene kupaca:

KM 10.99
Od robe
U skladištu

Opis
Ovo je predivan lanac ključa za tigra. Napravljen je od kvalitetnog materijala od legure PVC-a i cinka, ugodno za dodir. Može se koristiti kao prekrasan ključni lanac za bilo koje vrste ljudi. Ne samo obožavani privjesak za djecu, već i lijep poklon za sebe ili bilo koga koga volite. Šareni dizajn pružit će vam dobro raspoloženje. funkcije
. - Boja : različita boja. - Materijal : PVC, legura cinka. - Veličina : 11. - Izvrsna izrada i lijep izgled. Dizajn tigra iz crtanih filmova čini ga i privlačnom igračkom za djecu. - Napravljen od premiumh materijala od legure PVC-a i cinka, lanac ključa se može dugo koristiti i ima dugogodišnje usluge. - Ključni lanac ima strogi proces proizvodnje, što nije lako nositi i izblijediti. - Sadrži šareni i mali zvono dizajn, može se koristiti i kao lijep poklon za djecu. - Ovaj privjesak za ključeve može se lako objesiti na torbu, ne zauzima prostor, a lako je nositi.
Izvrsna izrada i lijep izgled. Cartoon Tiger dizajn čini i privlačnom igračkom za djecu. nije lako nositi i blede . sadrži šareni i mali zvono dizajn, može se koristiti i kao lijep poklon za djecu. Ovaj ključni privjesak za lanac može se lako objesiti na torbu, a ne zauzima prostor, a ne zauzima prostor i jednostavno je nositi.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji