.

.

Naziv Desk akrilni držač ploča Prikaz oznake Učionica Naziv Poslovne pločice Posuda Šatori Držači sastanka

Naziv Desk akrilni držač ploča Prikaz oznake Učionica Naziv Poslovne pločice Posuda Šatori Držači sastanka

Ocjene kupaca:

KM 0.67
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje po narudžbi od Joybuy Marketplace
. Ova stavka je prikaznog postolja, koji je dobro napravljen akrilnim materijalom, visokim jasnim. Vrlo je pogodan za prikaz informacija gostiju ili robe u restoranima, supermarketu, trgovini i drugim prilikama. Nagnuta dizajn u obliku šatora pomaže u stajanju na tablici sloj. funkcije
. -Materijal : akril
. -Made od sjajnog i pada otpornog na akrilni materijal, izdržljiv i praktičan za dugotrajnu upotrebu. - Stavite držač znaka na radnicu da uvede informacije o konferenciji. - Jasno prikazivanje ploče lako je instalirati i prikladno za pohranu kada se ne koristi. - Koriste se u supermarketima, stolovima, trgovinama, police, mogu se koristiti kao naziv naziva naziva na etiketu. -I li je jednostavan za upotrebu, možete koristiti ovaj stal da biste stavili karticu imena člana konferencije, pomažući im da sjede na desnom sjedalu.
Izrađen od sjajnog i otporne na akril, izdržljiv i praktičan za dugotrajnu upotrebu akril Ploča za ime, akrilne prikazuju kartice, čiste dvostrane emisije, konferencijske kartice za sjedala za goste, prikaz stalak za prikazivanje.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji