.

.

Prilično DIY Antler Headdress zanimljiv plejs oprema Simulacija koraljne grane

Prilično DIY Antler Headdress zanimljiv plejs oprema Simulacija koraljne grane

Ocjene kupaca:

KM 3.61
Od robe
U skladištu

Opis
proizveden sa velikim plastičnim materijalom, oni su izdržljivi i mogu se koristiti duže vrijeme. sadrži višestruku funkciju, ne samo se ne koriste za DIY trake za kosu za Noć vještica, također mogu ukrasiti zabavu i druge prilike. funkcije
. -Materijal : plastika. - izrađen od premium plastičnog materijala za dugo i izdržljiva upotreba. - takođe može biti dobar izbor poklona za vaše prijatelje, svideće im se. - DIY dodatak može potaknuti vašu maštu i kreativnost. - Može se koristiti kao ukras za kućne kuće, umjetna biljka uređenje koralne grane, glava i tako dalje. - Može se ukrasiti cvijećem, umjetnim postrojenjima itd. Takođe se može koristiti kao narez za ribu.
3 x lažne filijale korala. Napravljen od premium plastičnog materijala za dugotrajan i izdržljiva upotreba . Također može biti dobar izbor poklona za vaše prijatelje, svidjet će im se . DIY pribor može potaknuti vašu maštu i kreativnost. Može se koristiti kao ukras za kućne kuće, umjetna biljka, umjetna biljka Uređenje pejzažnog ogranka, glava i tako dalje . Može se ukrasiti cvijećem, umjetnim postrojenjima itd. Takođe se može koristiti kao narez za ribe.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji