.

.

Prijenosni PU kožni USB punjenje kabela za kabel za priključak za priključak za tashel za telefon za telefon

Prijenosni PU kožni USB punjenje kabela za kabel za priključak za priključak za tashel za telefon za

Ocjene kupaca:

KM 1.67
Od robe
U skladištu

Opis
r Ovaj kreativni telefon privjesak dolazi s USB priključkom koji to čini ne samo vrpcom da držite svoj telefon, već i podatkovni kabel i punjač da biste se silizirali brzo. Osim toga, izrađen od kvalitetnog i elegantnog PU, ovaj punjač za ključeve služi i kao telefonski ukras. Vrijeme je da se oprostim sa svim neurednim i zapetljavanjem s ovim punjačem za ključeve u ruci. Funkcija
r. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : PU. - Veličina : oko 18x2x1cm. - Napravljen od vrhunskog kvaliteta PU, ovaj elegantan kabl je nevjerovatno jak za veliku izdržljivost. Uvijek možete računati na to!
r. - Mali i kompaktni, možete ga lako nositi sa sobom da li putujete ili idete na posao. - Dizajn ključeva za praktičnu upotrebu. Možete to na pojalu ili kuku na otvorenom i kod kuće. - PU tassel može spriječiti kabl od slomljenog ili abrazacije, osiguravajući performanse podatkovne linije. - A vintage izgled čini ga sjajnim poklonom za vašu porodicu ili prijatelje. Napravljen od premium kvalitetnog PU, ovaj elegantan kabl je nevjerovatno jak za veliku izdržljivost. Uvijek možete računati na to! Mali i kompaktni, lako ga možete nositi sa sobom da li putujete ili idete na posao .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji