.

.

Stupnjevi podesivi biljni grana Benders Fiksni isječci držač

Stupnjevi podesivi biljni grana Benders Fiksni isječci držač

Ocjene kupaca:

KM 4.88
Od robe
U skladištu

Opis
Ovi isječci za savijen biljne proizvode se s premium plastičnim materijalom, izdržljivim i praktičnim za upotrebu. Naši treneri za sadnje pogodni su za oblikovanje novih grana voćka, sadnica i cvijeća, poput drveća breskve, stablo kruške, stablo citrusa, stabla šljive, promoviraju prevoz hranjivih sastojaka i povećavaju prinos hranjivih sastojaka i povećati plod. funkcije
. -Kolor : crna, zelena, bijela
. -Materijal : PP
. -Size : O 3,50x1.50x1,00cm / 1. - Ovaj 360 ° podesivi postrojenje za postrojenje su dovoljno količine za ispunjavanje vaših različitih potreba. - Pogodno za nove grane voćka, cvijeća, povrća i mnogih drugih biljaka. - Mogu saviti grane biljaka na bilo kojem stepenu kako bi pružili trening za stres i povećati prinos. - Napravljen od PP materijala, nije lako biti slomljen i može se dugo ponoviti. - Široko se primjenjuju u vrtlarstvu, uzgoj bilja, stereotipi za rast biljaka.
30 x isječke za savijen za postrojenje. Ovaj postrojenje za postrojenje za 360 ° su dovoljno količine da udovolji vašim različitim potrebama. Pogodno za nove grane voćka, cvijeća, povrća i mnogih drugih biljaka. Moguće saviti grane biljaka na bilo kojem stupnju kako bi pružili trening i povećanje stres Prinos .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji