.

.

Doolland Halloween pećnica i nosači nosača lonca, Halloween Kuhinjski otporni na toplinu, neklizaoci lončani nosači za kuhanje BBQ

Doolland Halloween pećnica i nosači nosača lonca, Halloween Kuhinjski otporni na toplinu, neklizaoci

Ocjene kupaca:

KM 8.00
Od robe
U skladištu

Značajke :
1 Napravite svoju kuhinju još glamuroznijom. Višenamjenski rukavi i prostirke za toplotnu izolaciju Halloween naširoko se koriste za kuhanje, roštilj, mikrovalnu pećnicu, kuhanje supe, posuđe za supu, pećnicu.
Široko korištenje : Pogodno za kućnu kuhinju, restoran, hotel, pecivo, vanjski roštilj, kamp pribor. Dekoracija i zaštita : Ova pećnica i nosači lonca sa Halloween elementima mogu ukrasiti vaše Kuhinja i otporan na toplinu do 482 Fahrenheit / 250 Celzijusa. Ne samo za bolju otpornost na toplinu, već i dobro zaštiti vaše ruke i zapešća iz opekotina. Sef za hvatanje saksija, tave, pečenja, itd. Laka njega i pranje : Naše Noć vještica Mitt i nosač lonca izrađen je od premium kvalitetnog poliestera, izmišljenog, izdržljivog, sklopivog, izdržljivosti .
Specifikacija :
Materijal : poliester
Boja proizvoda : Višebojnik
Veličina proizvoda : toplotna izolacija : 19 x 29cm / 7,5 x 11.4in, toplotna prostirka : 20,5 x 17,5cm / 8,1 x 6,9in
Težina proizvoda : 75g
Paket uključen :
1 par x rukavice za toplinu
1 x toplinska izolacija i nosači nosača lonca, Halloween kuhinjski otporni na toplotni nosači neklizajućeg nosača za kuhanje BBQ.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji