.

.

Otkrivanje nebeskim globusom Edukativna igračka za djecu Geografiju igračke za učenje

Otkrivanje nebeskim globusom Edukativna igračka za djecu Geografiju igračke za učenje

Ocjene kupaca:

KM 2.67
Od robe
U skladištu

Opis
Celestial Globe je dobar obrazovni proizvod koji može voditi djecu da nauče geografiju znanja i razumijevanja svijeta. Pravo značenje svih na zemlji može se zaista osjetiti i realizirati kada neko razumije svijet oko sebe. Široko se koristi za djecu za učenje obrazovanja za dom, ured, trgovinu, dekoraciju desktop. Karakteristike
. - Boja : različita boja. - Materijal : plastika. - Veličina : 10,00x16.00cm / 3,93x6,29x6,29 inča. - Celestijski globus izrađen je od premium materijala, sa velikim procesima, izdržljivim i korisnim. - Veliki alat za učenje za dom, ured, ured, školu, dnevni boravak i spavaću sobu za navigaciju svijetom sa vašim prstima!
. - Osnovna površina je plastični materijal, stabilna struktura, neće ogrebati vaš stol. - Strogi sistem za inspekciju kvaliteta osigurava vam proizvod. - Usvojen iz materijala, to je izdržljiva i dugotrajna upotreba. nebeski globus izrađen je od premium materijala, sa velikim procesima, izdržljivim i korisnim . Veliki alat za učenje za dom, ured, školsku, dnevni boravak I spavaća soba za navigaciju svijetom sa vašim prstima!. Osnovna površina je plastični materijal, stabilna struktura, neće ogrebati vaš tablica . Strogi sistem za inspekciju kvaliteta osigurava vam proizvod .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji