.

.

BVGFSAHNE zakrpa za patch Light Purple Jednostavan sjaj Francuski stil Izmjenjivo za višekratnu upotrebu sa mlijeko ljepilom

BVGFSAHNE zakrpa za patch Light Purple Jednostavan sjaj Francuski stil Izmjenjivo za višekratnu upotrebu

Ocjene kupaca:

KM 2.00
Od robe
U skladištu

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Lažni zakrpa za nokte Light Purple Jednostavni sjaj Francuski stil Izmjenjiva za višekratnu upotrebu 24 komada sa jelly ljepilom
Karakteristike :
【izdržljivost】 Izrađena od visokokvalitetnih materijala, nije lako puknuti ili izblijediti. Ako se koristi, dovoljno je jak da traje dugo.
【bez mirisa】 : Naši nokti izrađeni su s ABS materijalom, koji je materijal prilagođen okolišu, bez mirisa, nema naštete vašim noktima ili tijelom. < Br> 【Različita veličina】 : Prekrasni lažni nokti nude različite veličine sa 12 noktiju, tako da su prikladni za odabir odgovarajuće veličine koja odgovara vašem svakom prstu.
【Super jednostavan za upotrebu】 Potrebno je 3 minute da biste dobili 3 minute isti kvalitet kao i salon za nokte! Samo odaberite pravu veličinu i zalijepite ih lijepim noktima ili dvostranim filmom. Veliki izbor za kućna podrška za nokte i hitne sastanke!
【Višestruko aplikacija】 : Savjeti za nokte su odlične za specijalista za nokte ili učenika, pogodne za salone za nokte i diy kod kuće, divan poklon za vašu ženu, djevojku, majku ili sestre i odlične za zabave / vjenčanje / kostim loptu / Noć vještica / božićne / nove godine dnevno / itd.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji