.

.

Resin Fortune Cat Figurine Cake Ukrasi za stalak za statua desktop sreće

Resin Fortune Cat Figurine Cake Ukrasi za stalak za statua desktop sreće

Ocjene kupaca:

KM 16.99
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplace Opis
. Naša mačka Fortune izrađena je od materijala smole, kreativne i divno, za što se misli da donosi zdravlje, bogatstvo i dobro bogatstvo. Može se koristiti za uređenje unutrašnjosti automobila, dekor za pečenje kolača, radne površine i mikro krajolike. karakteristike
. - Materijal : smola. - Napravljen je od kvalitetnog materijala smole, izvrsnog zanata i izdržljivog. - Ova mačka Fortune može vam donijeti i vašu porodičnu sreću, radost i bogatstvo. - Dizajniran sa dizajnom oblika mačjeg bogatstva, ovaj ukras izgleda šik i stilski. - Može se koristiti kao desktop kućna dekoracija, zabavni ukras, topper za torte, lutka za automobil, uredski ukras i tako dalje. - Savršen poklon za one koji volite na Dan zahvalnosti, Božić, Novu godinu, vjenčanje.
Izrađen od kvalitetnog materijala smole, izvrsnog zanata i Durablethis Fortune Mačka može dovesti vas i vašu porodičnu sreću, ukras bogatstva, CAT CAT CAT, statua za mačju sreće, Fortune Cat Figurine, desktop ukras. Dizajniran sa dizajnom oblika bogatstva Fortune, ovaj ukras izgleda šik i stilski. Može se koristiti kao desktop uređenje doma, ukras za zabavu, topper za torte, lutka automobila, uredni ukras i tako dalje.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji