.

.

--shapced PADFOR KUPAVNI GIRAFF Uzorak kupaonica, tuš za zavjese, za balkon toalet Kuhinja

--shapced PADFOR KUPAVNI GIRAFF Uzorak kupaonica, tuš za zavjese, za balkon toalet Kuhinja

Ocjene kupaca:

KM 0.67
Od robe
U skladištu

U-u obliku kupaonice žirafe uzorak kupaonica, zavjesa za tuširanje, 3kom za balkon toalet Kuhinja Značajke : strojno pranje ili pranje Ruka, suhim suhim ili položite ravno na sušenje
, vrlo mekan osjećaj i ugodno, antiklino dno, sprečavaju da se efikasno spuštate. Neklizajući, a ne štete od vas i vaše porodice. Naša zavjesa za tuširanje može spriječiti da voda izvadi iz stala za tuširanje. Žirafe uzorak, sladak i ukrasite svoje kupatilo, a čini da vaše kupatilo izgleda više moda i moderno.
Specifikacija : Materijal : poliesterska zavjesa za tuširanje : 180 x 180cm / 70. Podna prostirka : 45 x 75cm / 17,72 x 29,53 inča.
popis paketa 2 : 1 x Zavjese za tuširanje ili ručno pranje ili oprati rukom, suhim niskim ili ležatim ravnim za sušenje. Ispuštanje nanose. Neklizajući, a ne na štetu na štetu od vas i vaše porodice. Naša zastor za tuširanje može spriječiti da voda izvadi iz tuš kabine . Giraffe uzorak, sladak i čini vašu kupaonicu, i čini da vaše kupatilo, i čini da vaše kupaonica više Modni i moderni.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji