.

.

Promjena lijepki ulja motora Filter za tekućinu motora Vodeni motociklistički plin Automobimelni dizel promjena Fuelnel

Promjena lijepki ulja motora Filter za tekućinu motora Vodeni motociklistički plin Automobimelni dizel

Ocjene kupaca:

KM 3.33
Od robe
U skladištu

Opis
Ovaj je proizvod lijevak za gorivo, izrađen od sigurnih i nježnih plastičnih materijala, što je izdržljivo i može vam dugo poslužiti. Ima razumnu dizajnersku strukturu, a fleksibilan dugi dizajn usta olakšava popravljanje. Univerzalni dizajn, može se široko koristiti u vašem motociklu, automobilu itd., Lako može ponijeti pogodnost za vaš posao za punjenje goriva. Karakteristike
. -Materijal : plastika. -Made premium plastičnog materijala, izdržljivog i nije lako oštećeno. - Dizajn je razumna, struktura je stabilna, neće lako curiti i lako se popraviti. -Univerzalni dizajn, pogodan za većinu motocikala i automobila, vrlo praktičan. -Profesionalni i praktični levak za punjenje goriva može vam pružiti jednostavniji i lakši način za dopunu goriva. -Ispunjeno u motornom ulju, benzinu, kerozinu, motornom ulju itd. Može se dobro primijeniti na vaš svakodnevni život i donijeti praktičnost.
Izrađen od premium plastičnog materijala, izdržljivog i nije lako oštećen . Dizajn je razumno , struktura je stabilna, neće lako procuriti i lako je popraviti . Univerzalni dizajn, pogodan za većinu motocikala i automobila, vrlo praktičan . profesionalni i praktični lijevak za punjenje može vam pružiti jednostavniji i lakši način za punjenje.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji