.

.

Beok-lisicalni čestirski irski festivalski ukrasi, pokloni za Gnome za gnome u St Patricku, ručno radnotop gnome, ukras DWarf lutka bez limenki

Beok-lisicalni čestirski irski festivalski ukrasi, pokloni za Gnome za gnome u St Patricku, ručno radnotop

Ocjene kupaca:

KM 8.74
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetilo je da ovaj artikal prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplace 1pc Dan Svetog Patrika Zeleni šešir Irski festivalski ukrasi
Specifikacije :
Dan ručno rađenog ul Patrickog gnome - švedski (poznat i kao Tonte ili Gnome) mitološko je stvorenje iz skandinavskog folklora. Prema tradiciji života u kućama i štapima i potajno djeluje kao njihov. Ako se dobro postupa da su porodica iz zla i nesreće. Ovaj leprechaun Gnome set je savršen za vaš dom tokom marta!
Lijepa veličina - naš bezlični stari je oko 19 cm. Savršeni kućni ukrasi, stavite ih u svoj dnevni boravak, poput stolova, stolova, sofe, knjižara, police, stola i kreveta. Takođe pogodno za umorne palete i ormariće.
Savršena ideja za poklon za odmor - prekrasan poklon sa značenjem, možete lako donijeti ovaj poklon svojim prijateljima, porodicom, kolegama, komšijama, djecom. Slatki patuljak je tradicionalista, savršen za izdmažavanje turističkog duha.
Materijal : Krpa
Oblik : Plišani lutka
Veličina : Kao prikaz
Molimo vas da vam omogući lagano odstupanje za boju i mjerenje! Molim vas, hvala sadržaj paketa :
1 PC bez lica visoke kvalitete : Šumska lutka stara muškarac izrađena je od visokokvalitetne i udobne plišane i provjerene tkanine, što je lijepo i netoksično i bezopasno .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji