.

.

Baby Bath Spužva za bebe kupka za kupanje Podržava novorođenčad za kupanje COMFY SKD DOKAZI

Baby Bath Spužva za bebe kupka za kupanje Podržava novorođenčad za kupanje COMFY SKD DOKAZI

Ocjene kupaca:

KM 39.99
Od robe
U skladištu

Opis
Ovaj je proizvod primjenjiv za kupku za bebe kako bi podržala glavu baca, vrat i leđa. Napravljen od spužve, elastičan je, udoban i prozračan. Da biste svoj novorođenče u udobnosti dobili u udobnosti, ova neklizačka spužva može se koristiti sama po sebi ili kao umetkom za bebe. funkcije
. - Materijal : spužva. - Veličina : 48. - Jastuk za kupanje izrađen je od udobne debele brzog sunđera za brzo sušenje, dovoljno jake da traje dovoljno dugo i nježno da budete nježni da bi bili nježni na babys osjetljivim kožom!
. - Slip otporan na materijal, držite bebu da klizi tokom vremena kupanja. - Lagan je, super jednostavan za skladištenje. - BEAR Forg, jastuke i lagane potpore za babdenje, vrat i leđa. - Jastuk za spužvu za bebe može se koristiti u sudoperima, kadom za bebe i kade za odrasle, to je sjajan poklon za tuširanje beba za nove roditelje. Jastuk za kadu izrađen je od udobne debelog brzog sušenja, dovoljno jak da se dugo traje i nježno da bude nježno na bebinoj osjetljivoj koži! Sklopni materijal, držite bebu da se klizne tokom kade za kadu za djelujuća matbath jastuk Comfy spužva Mat. Lagan je, super jednostavan za skladištenje. Svojim oblikom, jastuke i lagane potpore za bebe glave, vrat i leđa.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji