.

.

DIY isporuke za ukrasne čepove u obliku krune u obliku kose

DIY isporuke za ukrasne čepove u obliku krune u obliku kose

Ocjene kupaca:

KM 5.50
Od robe
U skladištu

Opis
Set proizvoda izrađen je od vrhunskog materijala i ima oblike krune. Predivan je i izdržljiv, koji se može koristiti za DIY Headdress. Takođe, odlično je za širok spektar DIY namjene. funkcije
. -Materijal : kristal i legura
. - Fini materijali i dobre zanatstvo osiguravaju njegovu izdržljivost, osjetljiv izgled osigurava njegovu popularnost. - Prilično oblikovan dizajn i u kombinaciji sa kristalnim ukrasom, izgleda izvrsno i moderno. - Sa prekrasnim DIY dodacima možete koristiti maštu za stvaranje prekrasnog pribora za kosu. - Ovo je dobar poklon za porodicom, prijatelje i ljubavnike tokom praznika, svidjaće im se. - Napravljeni su od sigurnih i izdržljivih materijala, ovaj se proizvod može koristiti za dugoročno.
Fini materijali i dobro zanatstvo osiguravaju njegovu izdržljivost, osjetljiv izgled osigurava svoju popularnost . lijep oblikovan dizajn i u kombinaciji sa kristalnim ukrasom, izgleda izvan prekrasnih dodataka, možete koristiti svoju maštu za stvaranje Lijepa dodatna oprema za kosu. Ovo je dobar poklon za porodicu, prijatelje i ljubavnike tokom odmora, svidjet će im se . Napravljeni su od sigurnih i izdržljivih materijala, ovaj proizvod se može koristiti za dugoročno.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji