.

.

Božićni privjesak bez lica Man Man Luck Božićne drvce Privjesak Goblin Doll Božić Dekoracija scena

Božićni privjesak bez lica Man Man Luck Božićne drvce Privjesak Goblin Doll Božić Dekoracija scena

Ocjene kupaca:

KM 3.69
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje od veselja na tržištu Joybuy 1pcs božićni privjesak za lutke božićne lutke Božićne scene rekvizicije : Značajke : < Br> Božićni plišani gnomi : Možete ih koristiti za ukrašavanje božićnog drvca ili stavljati ove gnome na stol, polica, kauč, noćni prostor, tako da je cijela kuća puna svečane atmosfere i porodici donosi sreću i sreću.
Ovo su svi ručni zanatlije, koristeći vrhunske materijale i izvrsne izrade, s tijesnim veznim, mekim tkaninama i šivanjem. Dwarf Dekoracija je prošlo strogo ispitivanje i certificiranje i je 100% za djecu.
Patuljsko tijelo i šešir izrađeni su od meke sa krznenim nosom i bradom duge bijele vlakne. U visokom šeširu postoji zavišna žica za poziranje!
Gnomi su tradicionalisti i vrlo su pogodni za širenje tradicionalnog duha. U folkloru, patuljci mogu zaštititi farme, porodice i djecu iz nesreće i donijeti sreću, sreću i toplinu svojim porodicama u novoj godini.
Ovo su svi razmišljeni zanatlije s vrhunskim materijalima i vrhunskom zanatom. Svaki božićni gnome je jedinstven. Sretni punjeni patuljak savršen je poklon za porodicu i prijatelje na Božić, praznike i zabave! Doneće im toplinu i sreću.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji