.

.

Jednostavno stavljanje na kućne ljubimce haljina za kućne ljubimce Santa Claus kostim s lakim trošenjem stroja za pranje trajne rukave

Jednostavno stavljanje na kućne ljubimce haljina za kućne ljubimce Santa Claus kostim s lakim trošenjem

Ocjene kupaca:

KM 7.45
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetio je da ovaj artikal prodaje manshan mrežom iz Joybuy Marketplace Opis : Naša predivna haljina za kućne ljubimce, savršena odjeća za vaš krzneni prijatelj! Ova elegantna haljina nije samo slatka, već i nevjerovatno lako stavljati i poletjeti, čineći vam vetar kućnog ljubimca. Svojom finom izradom i preciznim ožičenjem osigurava ugodno uklapanje za vašeg ljubimca. Dizajn ruffle rukava i ukras gumba Dodajte dodir elegancije na ovu haljinu.
izrađen od visokokvalitetnih materijala, ova haljina nije samo izdržljiva, već i mašine koja se može praviti za svakodnevno odjeljenje. Dizajniran je da traje mnogo nošenja, osiguravajući da vaš ljubimac može dugo uživati.
Da li je za Božić, festivali, Nova godina, tematske stranke ili samo svakodnevno nošenje, ova haljina je sigurna da bi se ova haljina dodati svečano Bilo koja prilika. Vaš krzneni prijatelj bit će centar pažnje gdje god krenuli.
Pogodno za pse svih veličina, ova haljina je također savršena za fotografije. Snimite dragocjene trenutke sa svojim voljenim kućnim ljubimcem u ovoj divnoj odjeći i stvorite uspomene koje će trajati cijeli život. Ne propustite ovo mora imati dodatak za vaš krzneni prijatelj! Nabavite našu kućnu kućnu haljinu u stilu!
Ime naziv : Dress za kućne ljubimce
Materijal : Poliester
Karakteristike : Jednostavna za nošenje, ruffle rukavi :
Veličina : S, dužina stražnje : 25cm po 9,84, opseg vrata : 27cm po 10.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji