.

.

Plutajuća dnevna soba gljive polica za smole visi kupatilo Više montirane police polica rustikalna za spavaću sobu Whimsical zidni zid plutajući obrt i ukras Kuhinja, blagovaonica i bar

Plutajuća dnevna soba gljive polica za smole visi kupatilo Više montirane police polica rustikalna za

Ocjene kupaca:

KM 1.67
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetio je da je ovaj artikl prodao Anthony iz Joybuy Marketplace Gljive viseće polica Whimsical Flourcheve polica Zidne ukrase za obrtajuća na zid za spavanje u spavaćoj sobi kupaonica i još mnogo toga ?? 【Jedinstveni oblik】 Došli smo sa apsolutno jedinstvenom plutajućom polica u obliku amanita gljiva!
?? 【Multifunkcionalno】 Možete staviti svoj nakit, ključeve, novčanik, satove, kovanice, slušalice, pribor, Krem, sapun, rukavice, hause ovde! Zidne viseće police mogu se koristiti kao police za male zatvorene biljke.
?? 【Izdržljiva】 plutajuće police su montirane na zid. Mount je pogodan za suhozid, drvo i betonski zid. Potrebni dodaci su uključeni.
?? 【Posebne】 boje mogu varirati sa fotografije. Svaka gljiva slika se ručno i jedinstvena je. Nisu dvije gljive!
?? 【Veličina】 Dimenzije su uvijek približne, jer je svaka gljiva individualno, a tačno ponavljanje je nemoguće. Mala, srednja i velika.
Približni prečnik kašike gljiva :
mali 5cm
srednje 6cm veliki 7cm - najbolja cijena, jednostavna transakcija, izvrsno iskustvo kupovine. Niski ugljen, zaštita okoliša, bez zagađenja i izdržljivog. Odličan i ekonomičan način čišćenja ili ukrašavanje vaše sobe.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji