.

.

Set Drvena ljubavna potpisuje tablicu središta središta vjenčanja Valentinovo ukrašavanje

Set Drvena ljubavna potpisuje tablicu središta središta vjenčanja Valentinovo ukrašavanje

Ocjene kupaca:

KM 9.99
Od robe
U skladištu

Opis
Želite li ukrasiti svoju svadbenu zabavu? Želite li stvoriti romantičnu atmosferu koja je jedinstvena za vjenčanicu? Ako je tako, ovo ukrašavanje će vam sigurno puno pomoći. Koristite ga za ukrašavanje svog vjenčanja i pružite svojoj zabavi veseli atmosferu da impresionirate svoje goste!
. funkcije
. - Boja : bijela
. -Materijal : drvo
. - Veličina : 10,00x9,00x2,00cm / 3,93x3.79in
- Veličina : 10,00x8,5x2,00cm / 3,93x3.79in
- Veličina : 10,00x8,00x2,00cm / 3,93x3. -Opozorenje ljubavnog dizajna da doda romantičniju atmosferu, učinite da imate bolje raspoloženje. -Možete ih staviti na stol, ormar, policu ili bilo koje drugo mjesto na kojem želite ukrasiti. -Dodati i praktičan, stvorite romantičnu scenu, dajte svom ljubavniku i partneru nezaboravno pamćenje. -Dobro za ukrašavanje, to je dobro fotografisanje za vaše vjenčanje, zabavu za angažman, zabava za Valentinovo. -Made se sigurno i izdržljivog materijala, on se neće lako izblijediti ili oštetiti.
Popis pakiranja : 1 x Set ukrasa pomoću ljubavnog dizajna za dodavanje romantične atmosfere, učinite da imate bolje raspoloženje . možete ih staviti na stol, ormar, policu ili bilo koje drugo mjesto gdje Želite da ukrasite.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji