.

.

Kroasi od nehrđajućeg čelika Kalupi DIY krem ​​rog kalupa spiralna pečena rog kolača za pečenje velike veličine velike veličine

Kroasi od nehrđajućeg čelika Kalupi DIY krem ​​rog kalupa spiralna pečena rog kolača za pečenje velike

Ocjene kupaca:

KM 7.00
Od robe
U skladištu

Opis
r Ovaj paket krem ​​roga izrađen je od jakih nehrđajućih čelika za maksimalnu čvrstoću i izdržljivost. Oni su dizajnirani da izdrže strogosti običnog pečenja u kući. Jednostavan za upotrebu, a za nekoga da li ste vi da li redovno pecioničar ili neko ko želi proširiti svoj repertoar za pečenje!
r. funkcije
r. - Boja : srebrna. - Materijal : nehrđajući čelik. - Veličina : 12 x 3 x 3 cm. - za formiranje i pečenje peciva u obliku konusa za zabavne ručkove, predjela i još mnogo toga. - Napravljen od nehrđajućeg čelika, otporan na toplinu, izdržljiv i višekratni. - Jednostavan za korištenje; Perilica posuđa sigurna za jednostavno čišćenje. - Kvalitativni efekat je dobar. Zamotajte brašno na vijak, stavite ga u rernu, izvadite vijak nakon pečenja i napunite središte omiljenim punjenjem. - Može se koristiti za pravljenje kruha od maslaca, spiralnog i vijčanog hljeba. Za oblikovanje i pečenje peciva u obliku konusa za zabavne ručkove, predjela i više . izrađena od nehrđajućeg čelika, otporan na toplinu, izdržljive i višestruke upotrebe; Perilica posuđa sigurna za lako čišćenje . Kvalitativni efekat je dobar. Zamotajte brašno na vijak, stavite ga u pećnicu, izvadite vijak nakon pečenja i napunite središte omiljenim punjenjem .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji