.

.

Hemoton Tulip cvjetni zid naljepnica DIY cvjetni kantu za kantu za kantu za decu za školu spavaće sobe

Hemoton Tulip cvjetni zid naljepnica DIY cvjetni kantu za kantu za kantu za decu za školu spavaće sobe

Ocjene kupaca:

KM 7.30
Od robe
U skladištu

Opis
Tražite li neke jedinstvene naljepnice za svoj kućni dekor? Ova naljepnica cvijeća bit će dobri izbor za vas. Napravljen od papirnog materijala, naljepnica u obliku uzoraka svježeg stila dizajnirana sa izvrsnim detaljima čini ih lijepim i šikom. Jednostavan za korištenje. Pogodno za spavaonica, dnevni boravak, spavaću sobu, dom, trpezariju, itd. funkcije
. -Kolor : Različite boje
. -Materijal : papir
. - Sadrži dizajn uzorka cvijeta, jedinstvenim i kreativnim, naljepnica na zidu savršen je za ukrašavanje vaše sobe. - Naljepnica o pilingu i stick-u može donijeti svježinu u vašu sobu bez gnjavaže slikanja i čišćenja. - Zidne naljepnice pružaju odličnu ukrasu za vašu spavaću sobu, dnevni boravak, proučajnu sobu, kuhinju i blagovaonicu. - Ova zidna naljepnica može se zalijepiti na glatku, suvu i čistu površinu, poput zida, pločica, kante za smeće, stol, ormar, ormar. - uklonjiva zidna naljepnica neće ostaviti preostalu, izdržljivu i praktičnu za dugotrajnu upotrebu.
Sadrži dizajn cvijeća u obliku cvijeta, jedinstvenog i kreativnog, zidne naljepnice savršen je za ukrašavanje vaše sobe . Naljepnica za ljuštenje i štap može donijeti svježinu u vašu sobu bez gnjavaže slikanja i čišćenja .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji