.

.

Drveni češalj Prirodni češalj od prirodnog drveta Prikladan glazbinski masažni češalj Češalj za kosu

Drveni češalj Prirodni češalj od prirodnog drveta Prikladan glazbinski masažni češalj Češalj za kosu

Ocjene kupaca:

KM 1.67
Od robe
U skladištu

Opis
Širok zub jednostavan za češljanje vaše ravno ili kovrčave kose, bilo da je duže ili kraće bez ikakvog povrede. Ručno izrađen od prirodnog drveta, ima jednostavan izgled i glatke zube koji se mogu masirati na raznim dijelovima, uključujući vrat i glavu. funkcije
. - Boja : kao što je prikazano
. - Materijal : Sandalovo drvo
. - Veličina : oko 20,00x5,00x3,00cm / 7,86x1. - ergonomski dizajn, masažna glava Akuponimičani su prikladniji, uštedu i praktični. - Savršen poklon za rođendan, Valentinovo, Dan zahvalnosti, Božić, Dan majke, Dan oca. - Da bi se postigao bolji masažni efekt, zubi češljaju malo su tvrdi, ali neće naštetiti vašem vlasištu. - Glatki kombiniranje zuba za zatvaranje štiti vašu kosu iz tanglinga, praktične za upotrebu. - Ovaj češalj neće generirati statički elektricitet, a neće ogrebati vlasište kao plastični češalj.
Ergonomski dizajn, glava masaže je prikladniji, ušteda i praktični. Češalj od drveta za žene češljem za kosu za kosu za kovrčavu kosu. Savršeni poklon za rođendan, Dan zaljubljenih, Božić, Dan majke, očev dan . Da bi postigao bolji efekt masaže, češljici su malo teško, ali neće povrijediti vašu vlasište.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji