.

.

Ženska beretka šešir prozračna beretka vintage djevojke beretka šešir sunca beretka

Ženska beretka šešir prozračna beretka vintage djevojke beretka šešir sunca beretka

Ocjene kupaca:

KM 6.49
Od robe
U skladištu

Opis
Ovaj predmet je beret šešir. Napravljen od premium Chinlon materijala, izdržljiv je i lagan, koji vam može pružiti zaštitu od sunca i moderan izgled. Može se koristiti za ljetnu upotrebu na otvorenom. Prozračno i jednostavno, ugodnije za nošenje za žene ili djevojku. funkcije
. - Boja : ružičasta
. -Materijal : Chinlon
. - Veličina : 27. -Hat obim : 55-57cm / 21. - Stil ovog šešira beretka je jednostavan, ali elegantan, koji se može uskladiti s vašom raznim odjećom, prikazivanjem temperamenta. - Detaljna izrada, izdržljiva i izvrsna. Prozračna beretka šešir, udoban i jednostavan za nošenje. - Pogodno i prekrasno za djevojčice i žene, ne samo se ne koriste kao šešir za zaštitu od sunca, ali također je ukras. - Možete ga lako saviti i ubiti u kofer, olakšavajući ga jednostavnim za nošenje, savršeno za uličnu fotografiju, vanjsko putovanje, odmor na plaži i još mnogo toga.
- Vintage stil dizajn, beret je ključni dodatak za glavu za šik umjetnički francuski stil za bolje dodavanje vašeg šarma.
Lista pakiranja : 1 x Kašit beretke Stil ovog kapu za beretku je jednostavan, ali elegantan, Što se može podudarati s vašom raznim odjećom, prikazujući temperament .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji