.

.

List crtanih naljepnica za oči naljepnice za papir naljepnice za oči Animacije naljepnice za oči

List crtanih naljepnica za oči naljepnice za papir naljepnice za oči Animacije naljepnice za oči

Ocjene kupaca:

KM 2.00
Od robe
U skladištu

Opis
Ovaj skup naljepnica izrađen je od premium papirnog materijala, štampan očima. oblik, koji je pogodan za označavanje nečeg važnog. i pogodan za upotrebu. Savršeno za djecu ili studente. Takođe, može biti poklon. svojim prijateljima. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : papir, plastika
. - papirnate naljepnice za oči pogodne su za DIY projekte, za ukrašavanje vašeg gline figurine lutka ili animacijska lutka. - Premium papirnati materijal čini da se ove naljepnice za papir lako nose ili suze, vrlo izdržljive. -Pokrijte sa naljepnice i zalijepite ga na čisto i suvo mjesto, mogu se lako ukloniti bez ostataka. -Ove naljepnice za oči su u različitim oblicima i bojama, što može dobro uklopiti gotovo svu vašu animaciju. -Ot set diy naljepnica za oči bit će dobar poklon za vašu djecu, a oni ih mogu koristiti za slobodno stvaranje svojih glinenih figurica.
Naljepnice za oči u papiru pogodne su za DIY projekte, kako bi ukrasili svoju glinu Figurica lutka ili animacijska lutka . Premium papirnati materijal čini da se ove naljepnice za papir lako nose ili suze, vrlo izdržljive. Ove naljepnice za oči su u različitim oblicima i bojama, koje mogu dobro uklopiti gotovo sva vaša animacija.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji