.

.

Lovely Cat zahvaljujem naljepnicama naljepnice Okrugli hvala naljepnice Naljepnice za ljepljivu naljepnicu

Lovely Cat zahvaljujem naljepnicama naljepnice Okrugli hvala naljepnice Naljepnice za ljepljivu naljepnicu

Ocjene kupaca:

KM 6.49
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplace Ovo su visokokvalitetne zaptivne naljepnice s jakom ljepljivom, jednostavnom za korištenje, može se lako izbaciti i čvrsto urediti na vašem poklonu. Jedinstveni uzorci ispisa vrlo atraktivni. Savršeni naljepnice za pakiranje slatkiša ili keksa za zabavu. Pogodno za bombonske torbe, poklon torbe, poklon kutije, papir za omotavanje itd. Karakteristike
. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : samoljepljiv raflakoat. - Veličina : 3,80x3. - Napravljen od premium materijala sa ljepilom, ekološki prihvatljivim, s lijepim obrascima na njima. - Jedinstvena i značajna naljepnica, koja izražava vašu iskrenu i zahvalnost. - Savršeni bomboni, zalogaj ili keksima za zabavu i drugi festival. - Sa dobrom adhezijom, koje se lako ljuti od kokoši i drži se na suhom. - Ove su naljepnice dobre oznake za poklone, dodavanje informacija i ukrašavanje poklona istovremeno.
Izrađen od premium materijala s ljepilom, ekološkim, s lijepim uzorcima na kojima se naljepljuje, zapečaćene naljepnice, samoljepljive Naljepnica, naljepnica naljepnica, DIY naljepnica. Jedinstvena i značajna naljepnica, koja izražava vašu iskrenu i zahvalnost.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji