.

.

Kutni nosači polica za jake zagrade polica sa vijcima za police podržavaju DIY

Kutni nosači polica za jake zagrade polica sa vijcima za police podržavaju DIY

Ocjene kupaca:

KM 3.00
Od robe
U skladištu

Opis
Ovaj nosač za police najbolji je kada želite maksimalno zadržati struju i zidnu policu. Napravljeni čvrst materijal od nehrđajućeg čelika sa tretmanom protiv hrđe je izdržljiv i otporan na koroziju. Vrlo jednostavno za ugradnju, čvrsto i stabilno, nije lako prekinuti i oštetiti, dugo korištenje vremena. funkcije
. -Kolor : bijeli
. -Materijal : nehrđajući čelik
. - plutajući nosač polica je visoka čvrstoća, dobra žilavost, teška dužnost, nije lako razbiti, čvrst i koristan. - Koristite ovaj plutajući nosač polica za police, poboljšajte efikasnost pohrane predmeta, koja pogodna za svakodnevni život. - plutajući nosač polica je težak, nije lako razbiti i deformirati, izdržljive i velike čvrstoće. - Modni i jedinstven, elegantan i praktičan, dodajući novi izgled i skladišni prostor u vašu kuću. - Ove kutne nosače često se koriste kao suštinski alati za popravak ili pletnut namještaj, odlično za policu za knjige, police itd.
plutajući nosač polica je visoka čvrstoća, dobra teška, ne Jednostavan za razbijanje, čvrsto i korisno . Koristite ovaj plutajući nosač polica za police, poboljšajte efikasnost pohrane predmeta, koja je pogodna za svakodnevni život .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji