.

.

Lovehome Simulacija Garland Eucalptus Garland Gipsphila Garland Umjetna cvijeća Privjesak Privjesak Privjesak

Lovehome Simulacija Garland Eucalptus Garland Gipsphila Garland Umjetna cvijeća Privjesak Privjesak

Ocjene kupaca:

KM 5.89
Od robe
U skladištu

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Simulacija Garland Eucalptus Garland Gipsphila Garland Umjetna dekoracija cvijeća Privjesak Privjesak Privjesak - Karakteristike :
Eukaliptus Garland ukrašen je punim krugom umjetnih suncokreta, malim žutim listovima, koje se nalazi na okruglom ružnom sugarnoj bazi Prirodne grane. Izdržljivi su, meka i izgledaju vrlo realno.
Prekrasno proljeće i ljetni vijenac izgledaju realno i puno cvjetnog mirisa; Elegantni izgled ovog vijena pomaže da dodate neku boju i prirodni okus u vašem domu.
Ovi prekrasni ukrasni vijenci su ručno rađeni, svaki cvijet je pažljivo ručno rađen, a dno vijenaca prekriveno smeđom trajnim vinovom lozom.
To je ujedno i najbolji poklon za ljubitelje na Božiću, Valentinovo, Dan zahvalnosti i proljeće. Vrlo popularan poklon za domaćinstvo, poklon za rođendan, božićni poklon ili vijenac sa saučešćem.
ljetni vijenac može se koristiti u zatvorenom ili na otvorenom, čineći ga svestranim ukrasnim dodatkom. Vrlo je pogodan za uređenje vjenčanja, faza, dnevnih soba, spavaćih soba, kancelarija, restorana, rođendana itd.
Specifikacije :
Materijal : plastični cvijet
Površina : Uservatske vjenčane, Pozornica, dnevni boravak, spavaća soba, ured, trpezarija, rođendan
Boja proizvoda : Kao što je prikazano na težini proizvoda : 300g - Paket upleten : Napomene :
Molimo vas da razumijete Da će se veličina i težina razlikovati zbog ručne radove i mjerenja.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji