.

.

Sezonski filter, izdržljiv Safe cjedilo za čaj za kuhinjsko čaj za začin za filtriranje ostataka za pravljenje čaja za vrste listova Tea S, M, L

Sezonski filter, izdržljiv Safe cjedilo za čaj za kuhinjsko čaj za začin za filtriranje ostataka za

Ocjene kupaca:

KM 3.00
Od robe
U skladištu

začinski filter, izdržljiv Safe cjedilo za kuhanje za začinjenje za filtriranje ostataka za pravljenje čaja za tipove listova Tea S, M, L> Specifikacija :
Tip predmeta : Filter za čaj
Materijal : 304 Nehrđajući čelik
Težina : cca 40-76g / 1,41-2.68oz - Boja : Boja od nehrđajućeg čelika
Namjena : Začinjavanje pravljenja čaja, ostatak filtriranja
Kako se koristi : stranica 1. Odvijte bravu, stavite tražene materijale, a zatim ga zaključajte. Kuka za zaključavanje lanca može se postaviti na zgodno mjesto. It can be used to load all kinds of seasonings, tea, etc. Package List :
1 x Tea Filter < b> Napomena :
1.Kan ne napuniti prah, fine čestice 2. Molimo vas da se operite i osušite na vrijeme nakon upotrebe 3. Ne stisnite se energično, ako postoji lagana deformacija, možete ga sami prilagoditi višenamjenski, može se koristiti i za kuglice za aromatične, čineći čaj, ostatke filtriranja i druge svrhe . vrlo je prikladan Za filtriranje svih vrsta čaja od lišća, donoseći zabavu na listu mirisnog čaja vašoj porodici i prijateljima . izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, nije lako hrđati, sigurno, izdržljivo i jednostavno za čišćenje . Lanci i kuke Uključeno uz poklopac omogućuju vam da ga stavite na zid ili ga pohranite u ormar.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji