.

.

Toppers torte za torte za Noć vještica zastave šišmiša za kupce za zabavu za zabavu

Toppers torte za torte za Noć vještica zastave šišmiša za kupce za zabavu za zabavu

Ocjene kupaca:

KM 3.00
Od robe
U skladištu

Opis
r Ovaj se proizvod može koristiti u različitim prilikama, poput Halloween ili zabave. Napravljeni su od bambusovih štapića i papirnih vrhova. To je i sigurno za upotrebu za ukrašavanje kolača. Posebni dizajn uzorka čini ga pogodnijim za dekor zabave. funkcije
r. - Materijal : papir. - Veličina : cca. - Visoka kvaliteta : vrhunska materijala za sigurne ukrase za hranu. - Vrhunska struktura s neprobojnim izradom. - široko nanošenje : za Halloween Party i druge različite prigode. - Ova se tipovi hrane mogu se koristiti i kao ukras kolačića, kolača, voća, kolača, sladoleda i još mnogo toga!
r. - Ukrasite svoju hranu, čini ih jedinstvenim i posebnim. Visokokvalitetni materijal za siguran ukrase za siguran prehrambeni ukrasi . Superiorna struktura s razvodnom izradom . široko primjena : za Halloween Party i druge različite prilike. Ova hrana, može se koristiti i kao ukras kolačića, kolača, voća, bračnih kolačića, vodećih plodova, kruta, kolača, vodećih plodova, kruta, kolača, vodećih kolača, voća, kolača, sladoled i još mnogo toga!. Ukrasite hranu, čini ih jedinstvenim i posebnim.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji