.

.

Bescita Stripe pređe obojene ručnik za plažu u stranoj trgovini pamučni tassel ručnik za kupatilo Türkiye ručnik za sunčanje Smwl

Bescita Stripe pređe obojene ručnik za plažu u stranoj trgovini pamučni tassel ručnik za kupatilo Türkiye

Ocjene kupaca:

KM 14.99
Od robe
U skladištu

Türkiye ručnik na plaži Türkiye Pamučni tassel ručnik za kupanje Türkiye ručnik za sunčanje Smward
Značajka : Količina : 1pc
Materijal : plava - Primjena scena : plaža, vanjski proizvod Veličina : 100x180cm /3986in
Veličina pakiranja : 37x26x4cm /14.75in
Proizvod Bruto težina : 350g / 0,77 LB - Specifikacija :
Brzo suho i super upijaju : Naš ručnik za plažu Napravljen je od premium materijala za mikrofiber, koji se brzo suši i izuzetno upijaju. Koristite ovaj upijajući ručnik nakon tuširanja plivanja i surfanja, snažan ručnik za upijajuću kupanje odmah će apsorbirati vodu na vašem tijelu. Lagani i privlačni dizajn : Lagana je težina za nošenje i lako se spakiranje. Ovaj veliki trippy ručnik digitalno se štampa u visokom razlučivanju, tako da je jasno i neće izblijediti. Naši personalizirani ručnici za plažu su ulov očiju što čini odličnu dodatnu opremu za zabavu u bazenu i sunčanje sunca.
Veličine : Veličine ovih velikih ručnika za kupanje je 27,55 x 59,05 inča 27,55 x 59,05 inča. Izvrsno za odrasle, djecu i tinejdžere koji primaju ručnik za plažu, preporučuje se oprati prije upotrebe.
široka primjena : ovaj ručnik za plažu za kupanje može se koristiti u mnogim prilikama, poput piknika, kupaonice bazena, plaže -party, čak može biti ukrasna tapiserija za sobu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji