.

.

Randolph slatka futrola Prijenosna silikonska punjenje kućište Prijenosni zaštitni poklopac kućišta silikona

Randolph slatka futrola Prijenosna silikonska punjenje kućište Prijenosni zaštitni poklopac kućišta

Ocjene kupaca:

KM 5.33
Od robe
U skladištu

1 kom Slatka futrola Prijenosna kolica za punjenje Prijenosni silikonski punjenje zaštitni poklopac
【Deluxe silikonski materijal】 : Naši poklopci zaštitnik pažljivo su poštivanje najviših standarda kvaliteta za preciznost i
【 Neće izgubiti i klizati】 : Nakon instaliranja u punjenje poklopca za pohranu kućišta, i dalje možete pristupiti tipkom za sinkronizaciju i priključku punjača na kućištu. Sve dodirivanje, senzor i funkcije punjenja će normalno raditi.
【Zadovoljstvo kupaca】 : pružanje velikog iskustva u kupovini naš je glavni prioritet našim kupcima. Osjetite se da nam pošaljete "Kontaktiraj prodavača" ako proizvode ne ispunjavaju vaša očekivanja.
【Sveobuhvatno】 : otporan na udarce i ogrebotine i neće se otpustiti ili deformirati tokom dugotrajne upotrebe. < BR> Ako imate bilo kakvih pitanja ili niste zadovoljni našim proizvodima, možete nam obavijestiti i mi ćemo vam odmah pomoći. Također podržavamo uslugu, tako da ne morate brinuti.
1pc kutija za odlaganje napravljena je od visokokvalitetnog materijala, 100% potpuno novi. Profesionalni dizajn, udoban, izdržljiv. Možete ga koristiti duže, visoke performanse troškova. Ovo je dobar poklon za vaše prijatelje, porodicu i razrednike.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji