.

.

Torba za štand za mlaznice kozmetička zaklanja vrećica za ponovno punjenje bijela

Torba za štand za mlaznice kozmetička zaklanja vrećica za ponovno punjenje bijela

Ocjene kupaca:

KM 11.49
Od robe
U skladištu

Opis
Tražite li profesionalnu, praktičnu i povoljne cijene. Kozmetičke vrećice za pakiranje? Naši proizvodi bit će vaš dobar izbor. Sa odličnim izrazom i plastičnim materijalima, ima odlično. izdržljivost i praktičnost. Razumna građevina dizajna olakšava. Za pohranu, što vam može pomoći uštedjeti više prostora. Ovo je vrlo praktično. Kontejner za pakiranje, koji će vam dobro poslužiti. funkcije
. -Kolor : bijela
. -Materijal : plastika
. -Kapacitet : 100ml
. -Popravljen je od plastičnog materijala koji je nježan i izdržljiv, siguran i praktičan. -Im jednostavnog i prenosivog dizajna, prikladno je za spakiranje kozmetike kada putujete. - Struktura proizvoda je razumna, a ima dobru nepromišljenost i neće lako cuvati. - dobit ćete 12 putne kozmetičke pakete, dovoljno da ispunite svoje zahtjeve. -Rađena je odlične izrade, ima odličnu teksturu, neće se lako suzati i može vam dugo poslužiti.
Izrađen je od plastičnog materijala, koji je nježan i izdržljiv, siguran i praktičan. Jednostavan i prenosivi dizajn, pogodan je za spakiranje kozmetike prilikom putovanja . Struktura proizvoda je razumna, a ima dobru nepropusnost i neće propuštati 12 putne kozmetičke vrećice za pohranu, dovoljno za susret Vaši zahtevi .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji