.

.

Domaći dekor Dan zahvalnosti Simulacija bundeve plairani mjehurić Pumpkin Halloween Dekoracija rekviziti B

Domaći dekor Dan zahvalnosti Simulacija bundeve plairani mjehurić Pumpkin Halloween Dekoracija rekviziti

Ocjene kupaca:

KM 9.99
Od robe
U skladištu

TANDNGIVING MUMULACIJ PLUBKIN PLAŽE BUBLE BUBKKIN HOLLOWEEN Dekoracija rekviziti ukrasi :
100% potpuno novi i visoki kvalitet Postoji 10 vrsta stilova, a svaki ima 4 veličine, dovoljne količine i bogate stilove , što može udovoljiti vašim potrebama za ugrađivanje i pružiti vam dobar efekat vizuelnog ukrasa.
Izdržljiv materijali : Ovi kuglični ukrasi prekriveni krpom izrađeni su od visokokvalitetnih tkanina i pjene, sa jasnim i živopisnim uzorcima, izdržljivim i za višekratnim i svjetlost, nije lako izblijediti ili suziti; Uvijek ih možete objesiti na stropu ili ih pohraniti za sljedeći ukras za Halloween - Jesenja Tema Dizajn : Ukrasite svoj dom dobro.
Višenamjenska visina : Svaki simpatični ukras omotani kuglicom je pričvršćen sa a konop, koji je prikladan za objesiti i ukloniti; Možete ga objesiti na zidovima, vratima, prozorima, kaminima, plafonima, stropom itd.
Odgovarajuća veličina : svaka jesenska žetva tema viseći ukras kuglice je oko 5,2 / 5,5 / 6/7 cm, u veličini a veličine Mala lopta mala veličina, lagana težina, lako se spakira, nose i ukrašava, pogodno za vješanje kod kuće raznih mjesta.
Opis :
Vrsta projekta : zahvalnost : 5,2 / 5,5 / 6 / 7 cm - Boja : Kao prikaz
Upute za upotrebu :
Materijal : pjenatska krpa
Napomena :
Zbog ručnog mjerenja, molimo vas da omogućite grešku od 0,1-0,5 cm i provjerite Ne smeta vam prije naručivanja.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji