.

.

Izdržljive kašike za posluživanje, stilski ručke protiv korozije, nehrđajući čelik za latte, sladoled za sunčane kafe, kafa, supa

Izdržljive kašike za posluživanje, stilski ručke protiv korozije, nehrđajući čelik za latte, sladoled

Ocjene kupaca:

KM 5.00
Od robe
U skladištu

Izdržljive kašike za posluživanje, moderne ručke protiv korozije, 6pcs nehrđajući čelik za latte, sladoled za sundere, kafu, supa Specifikacija : :
Kašike od nehrđajućeg čelika vrlo su sigurne i izdržljive za upotrebu, oni su antikorozijske, otporne na hrđu i opreznije Mogu se koristiti za miješanje kafe, latte ili jesti sladoled, desert ili sundae itd. Njihova ručica je zaista jednostavna i zgodna za upotrebu. I oni izgledaju i sjajno i osjetljivo. Tako lijepe kašike, vrijedili ste ih.
Značajka :
Izrađena od materijala od nehrđajućeg čelika od nehrđajućeg čelika, antikoroziju, nepropusno, izdržljiva, sigurna i zdrava za upotrebu. Njegova ručka za lako držanje kada ga koristite da promiješate kafu. Polirano od naše kašike, izgleda svijetlo i sjajno. Takođe je vrlo lako čistiti i održavati. Napravite svoje kafe i deserte izgledaju ljepše i profesionalnije. Može se koristiti kao kašika za sladoled, kašika kafe, kašika za kafu, kašika za supu ili čajnu kašiku u kući, kafiću, restoranima, barovima, desertnom trgovinom i mliječnom čajnom trgovini itd. Takođe možete poslati svojim prijateljima koji Ljubav piju kafu i latte ili jedenje sunčanih i sladoleda.
Specifikacije :
Stanje :
Materijal : nehrđajući čelik
Boja : srebro
Sizel x W : cca.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji