.

.

Laboratorijski alati Profesionalne sterilne jednokratne injekcije za jednokratnu upotrebu sa poklopcem

Laboratorijski alati Profesionalne sterilne jednokratne injekcije za jednokratnu upotrebu sa poklopcem

Ocjene kupaca:

KM 7.00
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ova stavka prodaje bez paleta od Joybuy Marketplace-a
. Igle za injekcije izrađene su od nehrđajućeg čelika i najlona, ​​s razumnim dizajnom i praktičnim funkcijama, a mogu se dobro primijeniti na laboratorijsko i uzgoj biljaka, a zabrinutost za životinje Sterilna injekcija za jednokratnu upotrebu. Jednostavna struktura i odlična izrada olakšavaju upotrebu. funkcije
. -Kolor : ružičasti
. -Materijal : nehrđajući čelik, najlon
. -Size : 5. - Racionalni dizajn, igle za injekcije su jednostavan za rukovanje, pogodno za upotrebu. - Svaka igla ima vlastiti poklopac, pojedinačno i sigurno, osiguravajući dugotrajnu trajnost. - Fina izrada, odlična tekstura, fleksibilna i praktična, efikasna i izdržljiva. - Ova igla može udovoljiti raznim scenarijima upotrebe, poput industrije, naučnog istraživanja, laboratorija itd. - dovoljno količine ovih jednokratnih igle. Dosta za upotrebu ubrizgavanja i možete ih pripremiti kao rezervnu kopiju.
100 x igle za doziranje. Racionalni dizajn, igle za injekcije jednostavne su za rukovanje, prikladno za upotrebu. Svaka igla ima vlastiti poklopac, pojedinačno i sigurno, osiguravajući dugotrajnu trajnost.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji