.

.

Nyidpsz zrak Fryer silikonska posuda sa ručkom zračnom friš-linijom za višekratnu zrak za prljav iskaz za silikonski lonac za pribor za pećnicu zraka (siva)

Nyidpsz zrak Fryer silikonska posuda sa ručkom zračnom friš-linijom za višekratnu zrak za prljav iskaz

Ocjene kupaca:

KM 0.67
Od robe
U skladištu

Značajka :
[Siguran silikonski materijal za frizure Nyidpsz izrađen je od visokokvalitetnog silikona od visokokvalitetne silikone hrane, koji je BPA besplatan, netoksičan, netoksičan, netoksičan, netoksičan -Sticky, fleksibilan, otporan na suzu i nije lako slomiti ili deformirati, visoke temperature otporno na 464 ℉ (240 ℃) Siguran je i higijenski i ekološki prihvatljiv.
[otpor toplote]
nyidpsz ladica za frizure za vazduh izdržava široku temperaturnu rasponu do 464 ℉ (240 ℃) i sigurna je za upotrebu sa većinom fritezera, Mikrovalne pećnice, pećnice i još mnogo toga. Košarica za prženje pružit će sigurnu, zdravu i masnu prženu hranu za vašu porodicu. Bolje je od pergamentnih liniji papira. [Vodič za ulje Dizajn protoka i odvodnog ulja]
nyidpsz silikonski potkol donosi jedinstveni konveksni dizajn tekstura, što može učinkovito poboljšati cirkulaciju zraka, distribuciju topline i omogućiti vam da kuhate hranu u kraćem vremenu, napravite i preostalo ulje ili mazanje lako izlaska i dopustite da uživate u zdravijoj hrani. [Esencijalni pribor za prženje]
Nyidpsz zrak sililikonski lonac je potrebna kuhinja, što nudi dobro rješenje za održavanje posuđa za prženje zraka, zaštitite koš za prženje zraka od ogrebotina i uštedite vrijeme čišćenja .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji