.

.

Sigma F 2. E DG OS HSM makro objektiv za paket Starter AF Starter sa tulip zaklonicom, UV filterom, olovkom za čišćenje, puhalom, krpa za mikrofiber, komplet za čišćenje, komplet za čišćenje

Sigma F 2. E DG OS HSM makro objektiv za paket Starter AF Starter sa tulip zaklonicom, UV filterom,

Ocjene kupaca:

KM 2.00
Od robe
U skladištu

Kit uključuje :
SIGMA 105mm F / 28 Ex DG OS HSM makro objektiv za Nikon AF fotoaparate u Ultimaxx-u
ultimaxx olovka za čišćenje leća
Ultimaxx Tulip LENS Hood 62mm
Ultimaxx UV filter 62mm
Ultimaxx komplet za čišćenje u Ultimaxxu Lens torbica Veliki - Ultimaxx Multi presvučeni HD 3 komad digitalni komplet za filter 62mm (UV-CPL-FLD)
Ultimaxx Keeper za čišćenje ultimaxx
makro objektiv SIGMA ex DG OS HSM za Nikon AF kamere pruža vrhunske slike bez distorzije tokom širokog raspona fokusa, od beskonačnosti za životnu veličinu (1 : 1) makro, što je blizu 12.2 "(31 cm) bez dodataka. Specijalna leća sa niskim disperzijom (SLD) i jedan visoki indeks refrakcija SLD objektiv pružaju izvrsnu ispravku za sve vrste aberacije i distorzije. Njegova ne-rotaciona grupa prednja leća olakšava rad sa polarizirajućim filtrima. Ograničivač fokusa pomaže podijeliti široki raspon fokusa u upravljačima.
HSM (Hyper Sonic motor) osigurava tihi i brzi autofokus za brzinu kao i punim ručnim mogućnostima fokusiranja. Mehanički dizajn "bez fokusa" omogućava objektiv da autofokus bez ikakvih smetnji iz ručnog prstena za fokusiranje, olakšavajući zadržavanje objektiva bez utjecaja na brzinu ili normalan rad funkcije automatskog fokusiranja. Čvrsta mehanička konstrukcija čini ga i dovoljno izdržljivim za čak i najtežu korištenje koje zahtijevaju profesionalni fotografe. Idealan objektiv za široku paletu aplikacija iz fotografije prirode na portreturu.
Poboljšani DG objektiv za ovu sočivu ispravlja za razne aberacije. Ovaj makro objektiv posebno je obložen da bi se postigla najbolja ravnoteža boja, dok se odrezuje na duhom uzrokovanim refleksijama od digitalnog senzora slike.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji