.

.

Halloween Hairpin Cosplay rekvizita protiv klizanja za višekratnu vješticu ukrasite krpa vještica hat Halloween Klip za kosu za Noć vještica

Halloween Hairpin Cosplay rekvizita protiv klizanja za višekratnu vješticu ukrasite krpa vještica hat

Ocjene kupaca:

KM 5.00
Od robe
U skladištu

Opis : Ovaj isječak za kosu karakterizira dekor vještica i privlačna rubknot vrpca, što joj omogućava nepokretan dodatak za kosu za dodavanje zabave za Halloween Costime zabavu
Ovaj klip za kosu. Držite kosu na mjestu da biste spriječili da se izbaci dolje, ali i savršen ukras za svoju frizuru, vrijedi je kupiti.
Izgrađen je od tkanina.
Promjer isječaka za kosu je 10cm. Visina je 7,5cm.
To se može široko primijeniti za Halloween Party, kostimnu zabavu, prerušiti se zabava i tako dalje, dovodeći vam puno zabave.
Naziv predmeta : Frizura : materijal : tkanina
Karakteristike : Dekorativna, fina izrada, festival Prop - Veličina Detalji : Promjer : 10cm / 3,94 "(približno) visina : 7,5cm / 2,95 " (približno) Napomene :
Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, boja stavka može biti malo drugačija od slika.
Molimo vas da se omogući lagana razlika u dimenziji zbog različitog ručnog mjerenja.
Paket uključuje :
1 x frizura Ova kopča za kosu karakteriše kašikom i pričvršćivanjem rubknot vrpca, što joj omogućava nepogrešiv dodatak za kosu za dodavanje zabave za zabavu za kostimu za Halloween . ovaj klip za kosu. Držite kosu na mesto da biste spriječili da se spusti, ali također bude savršeno ukrašavanje za vašu frizuru, vrijedi je za kupovinu .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji