.

.

Drone Noge za slijetanje nosač za nosače za noge za dronu Zaštitni za zaštitu nogu Drone Landing Noge Brzo oslobađanje Povećanje visine Proširenje Zaštitni za zaštitni zupčanici za Pro

Drone Noge za slijetanje nosač za nosače za noge za dronu Zaštitni za zaštitu nogu Drone Landing Noge

Ocjene kupaca:

KM 6.56
Od robe
U skladištu

Otpisni noge za slijetanje nosa za noge za 3 drona Produžena noga Drone Landing Noge Brzo izdanje Povećanje visine Proširenje Zaštitni zupčanici za 3 3 Pro Specifikacija :
/> Vrsta predmeta : Drone Landing Noge
Materijal : ABS, PC
Dužina proizvoda : Približno Prednja noga 88 mm / 32in Stražnja noga
Boja : tamno siva - Primjenjivi modeli : za 3 3 Pro Lista paketa :
1 x set drona Noge za slijetanje 4 dodatna oprema ukupno Napomena :
1. Dostava ne uključuje dronove. Ručno mjerenje, molimo dopustite grešku 0,04-0,12 IN. Zbog različitih svjetla za snimanje i razlike između monitora, možda ne odražava stvarnu boju objekta. Kompatibilni modeli : Ovaj bespilotni ekstenzijski noga za slijetanje izrađen je posebno za 3 3 pro dronove, sa a Fused dizajn karoserije i prekrasno . premium materijali : drona slijetanja na izrađena je od premium ABS i PC materijala, visoke čvrstoće, nošenje trajnih, stabilnih i pouzdanih . lampica i čvrstog : UAV-a : UAV noga za slijetanje je vrlo lagana, težine samo 22,9 g / 0,8 g Oz, koji ne utiče na to. Struktura je jaka i stabilna, nije lako padati.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji