.

.

Disney Princess Holiday Gingerbread Castle Sezona za slatkiše - Pamučna majica kratkih rukava za odrasle - prilagođeno-crveno

Disney Princess Holiday Gingerbread Castle Sezona za slatkiše - Pamučna majica kratkih rukava za odrasle

Ocjene kupaca:

KM 2.00
Od robe
U skladištu

Službena disney roba
Disney Princess Turističke majice za dječake, djevojke, muškarce, žene; Muške majice Disney Princess za odmor; Ženske majice Disney princeze; Dječje majice Disney princeze; Porodica Disney princeze; DISNEY PRINCESS HOODIES; Božić; Odmor u ovoj zimskoj godisni godišnji odmor, svaka Disney princeza zna da je "tis sezona za slatkiše"! Naš zvanični Disneyjev tee ili kapuljač ima slatko i ugodnu umjetnost dvorca od medenjaka za dvorcu i medenjače Tiana, Pepeljuga, Ariela i Rapunzela, zajedno sa prekrasnim pahuljicama i smrznutom firmom Odličan poklon za obožavača Disney princeze na Božić, praznicima ili bilo kojoj zimi! Ova grafička majica savršen je za zimski odmor u Disneyland ili Walt Disney World - Nabavite višestruke za podudaranje i koordinaciju s prijateljima i porodicom za još magičniju zabavu.
Dostupno u majici za odrasle i djecu, premium majica, dugih rukava i kapuljača.
magija u detaljima. 100% pre-smanjiti pamuk. Kratki rukovi za set. 3/4 "rebrani ovratnik. TAPENI vrat i ramena za izdržljivost. Rukavice i dno igle i igle se neće odvojiti. Uvezeno za to nije dostupno. Ovaj se predmet ne može isporučiti međunarodno ili izvan 50 Sjedinjenih Država. Može se otpremiti samo na fizičku adresu, a ne na P.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji