.

.

Držač čaša Pakiranje rukav prijenosni pup koji se može ponovo zamijeniti ručni ručni čaše

Držač čaša Pakiranje rukav prijenosni pup koji se može ponovo zamijeniti ručni ručni čaše

Ocjene kupaca:

KM 4.00
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplace Opis
. Ovo je čaša čaša sa jednostavnim dizajnom, koji je siguran i izdržljiv za dugi period upotrebe. Savršena izrada na taj način čaše za čašu pružit će vam izvrsno iskustvo u korištenju. Ovaj čaše za čaše je lagan, a možete ga nositi gdje god se nalazite. funkcije
. - Boja : smeđe
. - Materijal : PU
. - Veličina : oko 10,50x6. - Dizajn je jednostavan i elegantan, moderan i jedinstven. Mogu se koristiti kao poklopci kup Kupa ili ukras. - proizveden sa dobrim dizajnom i PU kožnim materijalima, laganim. c gore noseći rukav može vam pomoći da se dobijete dobro prianjanje. - Sa širokom primjenom, ovaj PU nosač od kože može se dobro uklopiti s većinom papirnih šalica ili boca. - Praktično modeliranje i klasična puna boja, ovaj rukav čašu je dekorativan kada se nanosi na šalice. - Umjereno veličine i pogodno za većinu šoljica, ove pokrivače nikada ne moraju brinuti o riziku Scald-a.
Dizajn je jednostavan i elegantan, elegantan i jedinstven rukav za kavu, retro stil čaše, zaštitni poklopac, Rukav za kavu za višekratnu upotrebu, rukav za kafu, rukavi za kavu, zaštitni rukav za kafu, zaštitni čašica za nozip, štitnik za šalicu za kavu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji