.

.

Čajnik za vodu Veliki kapacitet CLOD CLOD KETTEL KOMPLETSKIH PIĆA KETLE HLADNO KUHOVNI VOJNI JUM

Čajnik za vodu Veliki kapacitet CLOD CLOD KETTEL KOMPLETSKIH PIĆA KETLE HLADNO KUHOVNI VOJNI JUM

Ocjene kupaca:

KM 0.67
Od robe
U skladištu

Opis
Ovo je veliki kapacitet hladnog čajnika za hladnu vodu, koja je izrađena od plastičnog materijala, izdržljiva za dugotrajnu upotrebu. Lako je koristiti jednostavan i elegantan oblik, pokazujući elegantan ukus. Možete ga koristiti kao vrč hladnog vode, mirisan čaj za čaj, Juice Jug itd. funkcije
. - Materijal : str. - Kapacitet : 2. - Veliki kapacitet, dovoljno za vašu porodičnu svakodnevno piće ili zabavljati goste na zabavi. - pogodan je za vodu, ledeni čaj, vrući čaj, sok i druga domaća pića. - Lako je i pogodno za čišćenje, a jednostavno za skladištenje kada se ne koristi. - premium materijal i fino zanatstvo, čvrst i izdržljiv duže vrijeme. - jednostavno je u dizajnu, ali vrlo praktično u upotrebi, što vam donosi veliku praktičnost.
Veliki kapacitet, dovoljno za vaše porodično svakodnevno piće ili zabavljaju bocu za bocu za bocu za bocu za bocu za hladnu vodu Voćni sok čajnik. Pogodan je za vodu, ledeni čaj, vrući čaj, sok i druga domaća pića. Lako je i pogodno za čišćenje i lako se pohraniti kada se ne koristi. Premium materijal i fino zanatstvo, čvrsto i izdržljiv duže vrijeme. Jednostavno je u dizajnu, ali vrlo praktično u upotrebi, što vam donosi veliku pogodnost.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji