.

.

HEMOTON akrilne torbe za pohranu kafe za skladištenje čaja držači za čaj za domaćinstvo Kućni torbica

HEMOTON akrilne torbe za pohranu kafe za skladištenje čaja držači za čaj za domaćinstvo Kućni torbica

Ocjene kupaca:

KM 2.67
Od robe
U skladištu

Opis
Ovo je kutija za odlaganje, izrađena od premium akrilnog materijala, izdržljiva i može se koristiti duže vrijeme. Može se koristiti za postavljanje vrećica za čaj, kesice šećera, bombona i grickalice. Sa otvorenim dizajnom usta, jasno možete vidjeti predmete unutar. Zaslužujete da imate. funkcije
. -Materijal : akril. -Made od akrila visokog tvrdoće, može izdržati ogromnu gravitaciju i nije lako deformirati i prekinuti. -Ja je vrlo pogodan za skladištenje vrećica za kafu, slatkiše, čajne vrećice, sundries itd. -Ime ivice su uglađene i neće ogrebati ruke, tako da ga možete koristiti sa samopouzdanjem. - Može se koristiti u raznim scenama kao što su namještaj u kući, homestay, hotel, restoran itd. - Izrada ovog proizvoda je savršena, a vi ćete imati dobro iskustvo u korištenju.
Proizvođač od akrila visokog tvrdoće, može izdržati ogromnu gravitaciju i nije lako deformirati i slomiti . vrlo je pogodan Za čuvanje vrećica za kafu, slatkiše, čajne vrećice, sundries, itd. Njegove rubove su uglađene i neće ogrebati ruke, tako da možete koristiti s povjerenjem. , Homestay, hotel, restorani itd. Izrada ovog proizvoda je savršena, a vi ćete imati dobro iskustvo u korištenju.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji