.

.

Kontejner za plastičnu olovku Europski stil četkica za četkicu za radnu površinu Organizator šminke

Kontejner za plastičnu olovku Europski stil četkica za četkicu za radnu površinu Organizator šminke

Ocjene kupaca:

KM 1.00
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ova stavka prodaje bez paleta od Joybuy Marketplace-a
. Predmet je praktičan spremnik za pohranu, koji je uglavnom izrađen od izdržljivog materijala, za skladištenje olovke, četkice šminke, ruževa ili bilo koje druge male predmete. Premium materijal osigurava njegovu glatku površinu i dugotrajnu upotrebu. Pogodni su za kućnu dnevnu sobu, spavaću sobu, dnevnu sobu, desktop, a takođe je divan poklon za vašu djecu. funkcije
. - Boja : kao što je prikazano
. - Materijal : plastika
. - Veličina : 10,50x8,00x8,00cm / 4. -with ovog pribor za dopisnice mogli biste sakupljati svoj dopisnik i napraviti svoj stol. it može držati i olovke, olovke, ravnale, highlighters i malu pribor. isula materijala izdržljive i fine izrade, čvrst i nije lako deformirati. it je jednostavan u dizajnu, ali vrlo praktično u upotrebi, što vam donosi veliku pogodnost. -Ovo proizvod je usvojen sa dobrim materijalima, sigurnom i nema štete za vas.
2 x organizatori četkica za šminku. Sa ovim pribornim držačem mogli biste prikupiti svoj dopisnik i napraviti svoj stol. Takođe može održati olovke, olovke, ravnale, highlighters i malu pribor.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji