.

.

Porodica koja odgovara božićnim pidžamim, crtani snjegović Print dugih rukava na vrhu elastičnog struka snježne pantalone za pantalone za spavanje

Porodica koja odgovara božićnim pidžamim, crtani snjegović Print dugih rukava na vrhu elastičnog struka

Ocjene kupaca:

KM 0.33
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da je ovaj artikal prodao Rantron iz Joybuy Marketplacea u Caitzru, ponosimo se širokom rasponu visokokvalitetnih odjeća za božićne roditeljske odjeće koji su Savršeno za stvaranje nezaboravnih i svečanih trenutaka sa vašim najmilijima. Pristupačne cijene : Vjerujemo da se oblačenje za praznike ne bi trebao razbiti banku. Zato nudimo odijela za roditelje-dijete po povoljnim cijenama, što vam omogućuju stvaranje čarobnih božićnih uspomena bez prekomjernog trošenja. Specifikacije :
. Materijal : poliester
. Boja : crvena
. Veličine :
. Mama : S-M-L-XL-XXL;
. Tata : S-M-L-XL-XXL;
. Klinac : 2-3 godine, 3-4 godine, 4-5 godina, 6-7 godina, 8-9 godina;
. Dojenčad beba : 3-6 meseci, 6-9 meseci, 9-12 meseci, 12-18 meseci, 18-24 meseca
. Lista paketa :
. 1 x vrhovi
. 1 x kombinezon
. Napomena :
. Molim vas, shvatite da postoji odstupanje od 1-2 cm. Zbog osvjetljenja i monitora, postoji mala razlika između slike i stvarne stavke. Ako proizvod ima kvalitetni probleme, slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo vam pomoći da problem riješite što je brže moguće. Visokokvalitetni materijal : izrađen od poliestera, tkanina za kožu, mekana tekstura, tanka i prozračna, prilagođena djeci i odraslima.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji